Актуальні проблеми розвитку управлінських систем: досвід, тенденції, перспективи : збірник матеріалів Всеукраїнської щорічної студентської науково-практичної конференції, 26–27 березня 2025 р., м. Харків [Eлектронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У збірнику наукових матеріалів Всеукраїнської щорічної студентської науково-практичної конференції “Актуальні проблеми розвитку управлінських систем: досвід, тенденції, перспективи”, висвітлено питання, пов’язані з науковими дослідженнями з актуальних питань розвитку публічного управління та адміністрування, менеджменту, економіки, підприємництва, управління персоналом, узагальнення вітчизняного та світового досвіді управлінської практики, а також вироблення пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності вітчизняних владних інституцій, підприємств, установ та організацій у різних сферах суспільної життєдіяльності, формування та використання людського потенціалу.

The collection of scientific materials of the All-Ukrainian Annual Student Scientific and Practical Conference “Actual Problems of Management Systems Development: Experience, Trends, Prospects” highlights issues related to scientific research on topical issues of public administration and management, management, economics, entrepreneurship, personnel management, generalization of domestic and world experience in management practice, as well as the development of proposals to improve the efficiency of domestic government institutions.
Topical issues of management systems development: experience, trends, prospects : collected materials all-ukrainian annual student scientific and practical conference, 26–27 March, 2025, Kharkiv [Electronic resource]
Електронне видання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. Текст подається в авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; публічне управління та адміністрування; менеджмент; економіка; підприємництво; людський потенціал; уравління персоналом; світовий досвід управлінської практики; владні інституції; public management and administration; management; economics; entrepreneurship; human potential; personnel management; world experience of management practice; government institutions