Формування і реалізація ветеранської політики в Україні - Чорноротий, Богдан Леонідович; Chornorotyi, Bohdan Leonidovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дипломної роботи є з’ясування змісту, особливостей формування та механізмів реалізації ветеранської політики в Україні й розроблення пропозицій щодо її вдосконалення в умовах сучасних викликів.
Formation and implementation of veteran policy in Ukraine
Науковий керівник роботи: Кулініч Олег Васильович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; формування політики; реалізація політики; ветеранська політика