Розвиток зеленого маркетингу в сільському господарстві - Лонська, Анастасія Євгенівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання розвитку зеленого маркетингу в сільському господарстві, його теоретичні основи, світові тенденції впровадження екологічно орієнтованих стратегій, аналіз маркетингової діяльності ТОВ «Сингента» та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення стратегії зеленого маркетингу в аграрному секторі. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – розширення асортименту органічних продуктів, поглиблення співпраці з фермерами та впровадження новітніх екологічних стандартів, що зміцнить конкурентоспроможність і сприятиме сталому розвитку сільського господарства.
Керівник: Кудінова Марина Михайлівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; зелений маркетинг; сталий розвиток; екологічна свідомість; сільське господарство; інноваційні технології; конкурентоспроможність; екологічний проєкт