Удосконалення цифрових технологій в управлінні підприємницькою діяльністю - Чугай, Максим Костянтинович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні основи управління підприємницькою діяльністю з використанням цифрових технологій, визначено основні тренди цифровізації бізнес-процесів. Досліджено напрями діяльності ТОВ «Вигідна покупка» на ринку роздрібної торгівлі, проаналізовано особливості використання інформаційних технологій в системі управління підприємством. Для підвищення ефективності управління підприємницькою діяльністю доведено необхідність впровадження автоматизації операційних та стратегічних процесів на основі цифрових рішень, обґрунтовано науково- практичний підхід до вибору інформаційної системи, запропоновано інструментарій використання соціальних мереж та рекламних платформ для підвищення ефективності управління діяльністю підприємства. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – одержані результати можуть бути використані для підвищення рівня використання інформаційних технологій в управлінні ТОВ «Вигідна покупка».
Керівник: Кузьминчук Наталія Валеріївна, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління; підприємницька діяльність; цифрові технології; автоматизація; цифровізація