Робоча програма навчальної дисципліни "Стоматологічна фотографія" : другий (магістерській) рівень : спеціальність 221 - Стоматологія : галузь знань 22 - Охорона здоров'я [2024-2025 навчальний рік ; 3 ECTS; 90 год.] [Електронний ресурс] - Ніконов, Андрій Юрійович; Жуков, Костянтин Вікторович; Іскоростенська, Ольга Володимирівна; Педченко, Людмила Вадимівна; Ковальчук, Дмитро Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Робоча програма навчальної дисципліни «Стоматологічна фотографія» (курс за вибором) складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів освітнього рівня «Магістр» спеціальності 221 «Стоматологія» галузі знань 22 «Охорона здоров'я». Робоча програма навчальної дисципліни «Стоматологічна фотографія» складена відповідно до Стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 22 «Охорона здоров'я», спеціальності 221 «Стоматологія», затверджений Наказом Міністерства освіти і науки України від 08.11.2021 р. № 1197, Закону України «Про вищу освіту» №1556-VH від 1 липня 2014 року (із змінами та доповненнями); Положення про організацію освітнього процесу в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, затвердженого рішенням Вченої ради Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (протокол засідання № 9 від 29 травня 2023 року), освітньо- професійної програми та навчального плану другого (магістерського) рівня вищої освіти «Стоматологія», галузь знань 22 «Охорона здоров'я» зі спеціальності 221 «Стоматологія» на 2023-2029 роки, затверджених рішенням Вченої ради Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (протокол засідання № 10 від 26 червня 2023 року); Статуту Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна; Кодексу цінностей Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та інших регламентуючих нормативних документів.
Work program of the academic discipline "Dental Photography": second (master's) level: specialty 221 - Dentistry: field of knowledge 22 - Health care [2024-2025 academic year; 3 ECTS; 90 hours] [Electronic resource]
Keywords: MEDICINE; стоматологія; dentistry; стоматологічна фотографія; dental photography