Теоретичні та практичні питання узгодження інтересів розвитку територіальної системи : всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція (2020 ; Харків) : матеріали - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2020)
У матеріалах конференції розглядаються передумови трансформації економічних систем на національному та регіональному рівнях; економічні, інформаційні, екологічні та соціальні аспекти розвитку територій; інструменти впровадження альтернативних джерел енергії, популяризації та розвитку ресурсо- та енергозбереження; особливості впровадження інноваційної та інвестиційної діяльності, управління проєктами та програмами розвитку територій; ключові характеристики бізнес-середовища територіальної системи; особливості управління економічною безпекою територій. Видання призначене для фахівців системи державного та регіонального управління, органів місцевого самоврядування, представників бізнесу, науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти.
Keywords: розвиток територіальної системи