Професійна підготовка фахівців з проєктування авторемонтного підприємства автомобілів «ЗИЛ-4337» з вдосконаленням технології ремонту гільз циліндрів двигуна - Якубов, Ігор Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Проаналізовано сучасний стан підготовки фахівців для авторемонтних під приємств, зокрема вимоги до компетентностей, пов’язаних із проєктуванням те хнологічних процесів та ремонтом вантажних автомобілів. Запропоновано методику розрахунку і планування заводу на на 900 капіта льних ремонтів автомобілів та 1400 капітальних ремонтів комплектів агрегатів за рік та вдосконалення дільниці ремонту гільзи циліндрів двигуна. Вдосконалено технологічний процес ремонту гільзи циліндрів двигуна ав томобіля ЗИЛ-4337, і розроблений комплект документів на відновлення, розроб лено пристрій для утримання гільзи циліндрів під час хонінгування.
Керівник роботи: Подоляк Олег Степанович, кандидат технічних наук, доцент кафедри машинобудування, транспорту і зварювання Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: TECHNOLOGY::Engineering mechanics::Mechanical manufacturing engineering; дидактична модель; підготовка фахівців; планування; ремонт; дільниця; гільза циліндрів