Дослідження впливу граничних умов на стаціонарну лінійну теплопровідність у плоскій стінці - Токар, Костянтин Олександрович; Tokar, Kostiantyn (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У роботі розглядається стаціонарна задача теплопровідності в плоскій стінці, знаходження теплового поля та теплового потоку. Розглядаємо задачу з граничними умовами першого, другого та/або третього роду.

The paper considers the stationary problem of thermal conductivity in a flat wall, finding the thermal field and heat flow. We consider a problem with boundary conditions of the first, second and/or third kind.
Study of the influence of boundary conditions on stationary linear thermal conductivity in a flat wall
Keywords: MATHEMATICS::Applied mathematics; стаціонарна задача теплопровідності; граничні умови першого, другого, третього роду; steady-state heat conduction problem; boundary conditions of the first, second, third kind