Аналіз ефективності маркетингової діяльності на підприємстві - Безрук, Яна Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даної роботи є розробка стратегій удосконалення маркетингової діяльності компанії у сфері FinTech в сучасних ринкових умовах. Для досягнення цієї мети передбачено вирішення наступних завдань: розгляд сутності та особливостей маркетингової діяльності компанії; визначення ролі маркетингової діяльності в забезпеченні конкурентоспроможності підприємства; аналіз орагнізаційно-економічної діяльності компанії, зокрема маркетингової сфери; виявлення та аналіз проблем, що існують у фінтех компанії. розробка конкретних пропозицій для вирішення ідентифікованих маркетингових проблем; оцінка ефективності запропонованих заходів. Об'єктом дослідження є напрями забезпечення ефективної маркетингової діяльності підприємств у галузі FinTech, в умовах сучасної ринкової конкуренції. Предметом дослідження є теоретичні та методичні аспекти розроблення способів забезпечення ефективної маркетингової діяльності в компанії. Предмет дослідження: теоретичні та методичні положення, спрямовані на розробку способів ефективної маркетингової діяльності компаній у сфері FinTech, особливостей компанії Partida.
Analysis of the Effectiveness of Marketing Activities at the Enterprise
Керівник роботи: Антон Володимирович Квітка, доктор економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетингова діяльність; marketing activity; ринкова конкуренція; market competition; FinTech; економічний аналіз; economic analysis