Роль міжнародних організацій системи ООН в галузі транспорту для розвитку туристичного обслуговування у XXI столітті - Панковець, Н.Д.; Луганська, Д.Р. (Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
Однією з найбільш актуальних тенденцій для передових країн світу у ХХI столітті є розвиток власної туристично-рекреаційної системи. Туризм для розвинених країн є провідною галуззю інфраструктури, що має надзвичайно потужний потенціал та перспективи розвитку, до того ж приваблює мешканців інших країн, що безумовно надає можливість надходження до державного банку іноземної валюти та створює нові робочі місця.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; міжнародні організації; ООН; туристичне обслуговування; XXI століття