Розвиток digital-маркетингу в організації - Дмитренко, Віолетта Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи – дослідити особливості розвитку digital-маркетингу в готельному бізнесі та розробити рекомендації щодо вдосконалення digital-стратегії готелю «Formula». Для досягнення мети визначено такі завдання: проаналізувати сучасні підходи до цифрового маркетингу, дослідити маркетингове середовище підприємства, оцінити ефективність його цифрових каналів та розробити комплекс заходів з оптимізації digital-стратегії.
Керівник: Мозгова Галина Валентинівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; digital-маркетинг; цифрова стратегія; готель «Formula»; онлайн-платформи бронювання; digital-система; SOSTAC; RACE; контент-аналіз; автоматизація маркетингу; сценарне моделювання