МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів 3-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» - Довгаль, Олена Андріївна; Сердюк, Ганна Валеріївна (My University, 2019)
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю.
Keywords: Міжнародні економічні відносини