Борис Иеремиевич Веркин - Ульянов, Владимир Владимирович; Ульянов, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2002)
Спогади про Бориса Єремійовича Веркіна – видатного фізику-експериментатора та педагога. Основу склав фрагмент із великого циклу спогадів, написаний у 1994 році до 50-річчя кафедри теоретичної фізики та доповнений у 1999 році. Ці нотатки мають особистий характер і присвячені враженням про те, як Борис Єремійович читав загальний курс фізики. Сподіваємося, що їх прочитають усі, хто цікавиться історією фізики, і охочі поринути в атмосферу другої половини минулого століття.
Борис Єремійович Вєркін
К 200-летию Харьковского университета
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Борис Иеремиевич Веркин (1919-1990); Физико-технический институт низких температур (ФТИНТ); Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; Борис Єремійович Вєркін (1919-1990); Фізико-технічний інститут низьких температур (ФТІНТ); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна