Розробка та обґрунтування методики пошуку вразливостей у web-застосунках - Лахтін, І. А. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
У роботі розроблено методику виявлення вразливостей веб застосунків на основі існуючих методик та стандартів в цій галузі. Також в роботі наведено приклад використання запропонованої методики. Практичне значення роботи полягає у розробці методики, для пошуку вразливостей веб-застосунків. Результати здійснених у кваліфікаційній роботі досліджень можуть бути використані при тестуванні веб-додатків.

The paper shows the development of a method for detecting vulnerabilities in web applications based on existing methods and standards in this area. The paper also provides an example of using the proposed methodology. The practical significance of the work lies in the development of a methodology that can be used when searching for vulnerabilities in web applications. The results of the research carried out in the thesis can be used in testing web applications.
Керівник роботи: Олійников Роман Васильович, доктор технічних наук, професор кафедри безпеки інформаційних систем, мереж і технологій Навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та штучного інтелекту
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; вразливість; тестування; веб-застосунок; програмне забезпечення; виявлення вразливостей; vulnerability; testing; web application; software; vulnerability detection