Комбинаторная семантика глагола - Морозова, Е.И. (My University, 2017)
У статті шляхом когнітивної інтерпретації комбінаторної семантики англійського дієслова lie реконструйовано акціональний фрейм комунікативної ситуації неправди. У такий спосіб з’ясовано специфіку ідентифікаційного модусу концепту НЕПРАВДА
Keywords: акціональний фрейм, дієслово lie, концепт НЕПРАВДА, комбінаторна семантика, комунікативна ситуація неправди, модус концепту