Репрезентація етнічних груп в урбанонімії Харкова - Вовк, Ольга Ігорівна (Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2021)
Проаналізовано представленість різних етнічних груп у системі назв вулиць, провулків, проспектів, майданів та інших внутрішньоміських об’єктів у Харкові.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects