Реалізація публічної політики у сфері захисту прав людини в сучасних умовах - Білодід, Софія Олегівна; Bilodid, Sofiia Olehivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є науково-теоретичне обґрунтування засад формування та реалізації публічної політики у сфері захисту прав людини в сучасних умовах України, а також розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення її правових та організаційних механізмів з урахуванням викликів воєнного стану та постконфліктного відновлення.
Implementation of public policy in the field of human rights protection in modern conditions
Науковий керівник роботи: Дубовик Катерина Євгеніївна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; публічна політика; захист прав людини; ЗПУА-3-24