Вплив глобалізаційних та євроінтеграційних процесів на трансформацію вітчизняної вищої освіти : навчально-методичні матеріали до теми з історії педагогіки та педагогічної компаративістики - Таможська, Ірина Володимирівна; Tamozhska, Iryna Volodymyrivna (Полтава : Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, 2023)
Наведено приклади завдань до теми «Вплив глобалізаційних та євроінтеграційних процесів на трансформацію вітчизняної вищої освіти» дисципліни «Історія педагогіки та педагогічна компаративістика». Зазначено, що дидактичний матеріал відповідає навчальній меті заняття та відтворює предметний/науковий контекст професійної діяльності, сприяє формуванню в здобувачів освіти професійного педагогічного світогляду, дослідницьких умінь.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; історія педагогіки; педагогічна компаративістика; дидактичні матеріали; здобувачі освіти