Інформатика : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у закладах вищої освіти за спеціальностями Е2 «Екологія» та Н1 «Агрономія» [Електронний ресурс ] - Кулик, Михайло Ілліч; Kulyk , Mykhailo Illich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У методичних рекомендаціях до виконання практичних робіт з освітнього компонента «Інформатика» представлено комплекс практичних робіт, які допоможуть опанувати базові навички використання інформаційних і комунікаційних технологій, роботи з електронними текстовими документами (Microsoft Word), електронними таблицями (Microsoft Excel) та комп’ютерними презентаціями (Microsoft PowerPoint). Навчальне видання призначене для організації роботи студентів у закладах вищої освіти за спеціальностями Е2 «Екологія» та Н1 «Агрономія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

The methodological recommendations for performing practical work in the educational component "Informatics" present a set of practical work that will help you master the basic skills of using information and communication technologies, working with electronic text documents (Microsoft Word), spreadsheets (Microsoft Excel), and computer presentations (Microsoft PowerPoint). The educational publication is intended for organizing the work of students in higher education institutions in specialties Е2 "Ecology" and Н1 "Agronomy" of the first (bachelor's) educational level.
Informatics : methodological recommendations for performing practical work for first-level (bachelor's) higher education students in higher education institutions in specialties Е2 "Ecology" and Н1 "Agronomy" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science::Informatics; електронні текстові документи; електронні таблиці; комп’ютерні презентації; основи Microsoft Office; electronic text documents; spreadsheets; computer presentations; Microsoft Office basics