Diabets mellitus cardiogenic shock complicating acute myocardial infarction - Yasser, S. (My University, 2019)
Актуальні питання сучасної медицини: Тези доповідей XVІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих вчених та фахівців 28-29 березня 2019 р. – Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019. – C. 381-382.
Scientific advisers: Makharynska O. S., PhD, assosiate professor, Litvin A. S., assistant, Oktiabreva I. I., assistant
Keywords: diabetes mellitus; infarction