Особливості складових емоційної компетентності студентів різних напрямів професійної підготовки - Пояркова, П. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У першому розділі представлений теоретичний аналіз предметів емоційної компетентності, емоційного інтелекту, емоційної зрілості та характеристик емоційності, обґрунтовано наявність потенційних зв’язків між феноменами та відмінностями їх прояву при врахуванні критерію різних професійних напрямів. У другому розділі наведено план дослідження, опис методик і вибірки, а також проаналізовано результати емпіричного дослідження. Вибірка налічує 60 осіб віком від 18 до 25 років.

The first chapter presents a theoretical analysis of the subjects of emotional competence, emotional intelligence, emotional 43 maturity and characteristics of emotionality, substantiates the existence of potential links between the phenomena and differences in their manifestation when taking into account the criterion of different professional directions. The second chapter presents the research plan, description of the methods and samples, and also analyzes the results of the empirical study.
Features of the components of emotional competence of students of various areas of professional training
Керівник роботи: Милославська Олена Володимрівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри прикладної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; емоційна компетентність; emotional competence; емоційний інтелект; emotional intelligence; емоційна зрілість; emotional maturity; студентський вік; student age