Демонтаж самочинно влаштованого майданчика для паркування автомобілів та споруди (альтанки) на прибудинковій території будинку - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2019)
У цьому матеріалі ми звернемо вашу увагу на повноваження сільських, селищних і міських рад у сфері благоустрою населених пунктів. До останніх належить, зокрема, затвердження правил благоустрою територій населених пунктів на прикладі демонтажу як здійснення робіт щодо відновлення території благоустрою та контролюючі повноваження і владні управлінські функції у сфері благоустрою міста (зокрема, прийняття рішення про демонтаж і вжиття заходів із демонтажу).
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE