Зміст проектів землеустрою по впорядкуванню території населених пунктів - Мурзіна, Д.І. (My University, 2011)
В статье раскрыты особенности составления проектов землеустройства территории населенных пунктов
Keywords: межі земельних ділянок; план; договір