Шляхи забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Базалюк, Ганна Євгенівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета дослідження полягає в комплексному вивченні та аналізі шляхів забезпечення конкурентоспроможності підприємства, з особливим акцентом на контексті поняття конкурентоспроможності, успішному досвіді японського автомобільної промисловості та його застосуванні як взірця високої ефективності. Об’єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємств. Предметом дослідження є шляхи забезпечення конкурентоспроможності компаній в галузі автопромисловості.
Керівник наукової роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність підприємства; чинники конкурентоспроможності компаній автомобільної промисловості; Toyota Motor Corporation; PEST та SWOT аналізи; автомобільна промисловість України