Взаємозв’язок психологічного благополуччя та академічної прокрастинації у студентів - Яроцька, М. С. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Досліджено взаємозв’язок психологічного благополуччя та академічної прокрастинації. Вибірка складалася з 50 студентів. Встановлено статистично значущі кореляції між рівнем прокрастинації та окремими компонентами психологічного благополуччя. Результати підкреслюють, що академічна прокрастинація негативно впливає на психологічне благополуччя студентів.

This study investigated the relationship between psychological well-being and academic procrastination. The sample consisted of 50 students. Statistically significant correlations were found between the level of procrastination and specific components of psychological well-being. The results underscore that academic procrastination negatively affects students' psychological well-being.
Керівник роботи: Лісеная Алла Михайлівна, старший викладач кафедри психологічного консультування і психотерапії
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; академічна прокрастинація; психологічне благополуччя; самоприйняття; самоактуалізація; самореалізація; оптимізм; academic procrastination; well-being; self-development; selfactualization; self-realization; optimism