Соціально-психологічні особливості розвитку соціальних послуг людям літнього віку - Кривоконь Н.І. (Проблеми сучасної психології : зб. наук. пр. Кам’янець-Подільського нац. ун-ту імені Івана Огієнка, Ін-ту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України, 2010)
Публікація присвячена проблемам соціально-психологічного забезпечення соціальної роботи. Зокрема, в статті розглядаються особливості розвитку соціально-психологічних послуг людям похилого віку. Наголошується на необхідності проведення досліджень стосовно проблематики особистості літніх людей, а також визначення змісту діяльності та психологічних методів при вирішенні негараздів представників даної вікової групи
Keywords: cоціально-психологічне забезпечення соціальної роботи; особистість престарілої людини; соціально-психологічні проблеми літніх людей; соціально-психологічні послуги; система соціального захисту населення