Сутність механізму вирішення колізій норм права - Розгон, О.В. (EURASIAN ACADEMIC RESEARCH JOURNAL, 2016)
Колізії завжди будуть існувати, тому необхідно знайти найбільш оптимальний спосіб вирішення колізій права при їх появі та постійно вживати заходів щодо їх впорядковування, не допускати протиріч між нормами права, які регулюють одні суспільні відносини. Запорукою цього може бути ефективне функціонування механізму вирішення колізій права.
Визначення існуючих колізій норм права, з’ясування структури та виявленні можливостей функціонування механізму вирішення колізій норм права у чинній системі права України.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE