Бухгалтерський облік : методичні рекомендації та завдання до виконання контрольної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності «Облік та оподаткування» - Глушач, Юлія Станіславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2018)
Вивчення навчального матеріалу ведеться на підставі національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку та фінансової звітності з використанням журнально-ордерної форми бухгалтерського обліку.
Для кращого засвоєння матеріалу передбачено виконання студентами практичних задач та завдань для самостійної роботи, які охоплюють основні господарські операції промислових підприємств з обробкою бланків первинних документів, заповненням облікових регістрів, головної книги і балансу.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Бухгалтерський облік; методичні рекомендації; «Облік та оподаткування»