Державне регулювання гендерних питань у транспортній системі: світова та українська практика - Таривердієва, Сабіна Валехівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дипломного дослідження полягає в аналізі механізмів та інструментів державного регулювання гендерних питань у транспортній системі на прикладі прийняття законодавчих і виконавчих рішень державними органами влади, а також урядовими і неурядовими організаціями країн світу та України. Об’єкт дослідження – система державного регулювання гендерних питань у транспортній системі. Предмет дослідження – механізми, інструменти, напрямки і підходи державного регулювання гендерних питань у транспортній системі.
Керівник наукової роботи: Пілюгіна Катерина Геннадіївна, кандидат філософських наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; гендерні питання; gender issues; транспортна галузь; transport industry; державне управління; public administration; кадровий менеджмент; personnel management; транспортні послуги; transport services