Адресатні займенники української, російської, англійської і німецької мов з позицій історичної дискурсології - Безугла, Л.Р. (Харків : ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Матеріали зі збірника "Когнітивно-прагматичні дослідження професійних дискурсів : матеріали V наукової конференції з міжнародною участю 19 березня 2016 р."