Розвиток словесно-логічного мислення дітей дошкільного віку із загальним недорозвиненням мови - Лосьєва, Олена Опанасівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обгрунтувати, розробити та перевірити методику розвитку словесно-логічного мислення дітей дошкільного віку із загальним недорозвиненням мови.

The aim of the research is to theoretically substantiate, design, and test a methodology for the development of verbal-logical thinking in preschool children with general speech underdevelopment.
Development of Verbal-Logical Thinking in Preschool Children with General Speech Underdevelopment
Керівник роботи : Божко Наталія Василівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; словесно-логічне мислення; діти дошкільного віку; із загальним недорозвиненням мови; методика розвитку словесно-логічного мислення дітей дошкільного віку із загальним недорозвиненням мови; verbal-logical thinking; preschool children; general speech underdevelopment; methodology for developing verbal-logical thinking in preschool children with general speech underdevelopment