Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня здобуття освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронне видання] - Пак, Аліна Володимирівна; Pak, Alina Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Інформаційно-методичне забезпечення дисципліни «Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів» у цьому виданні представлено методичними рекомендаціями щодо опрацювання матеріалу під час виконання самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання «магістр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля», яке спрямоване на закріплення теоретичних і практичних знань, отриманих студентами на лекціях та під час практичних занять щодо розуміння основних понять, структури, норм та правил в галузі ідентифікації та фальсифікації товарів з метою виявлення підробки товарів вітчизняного та закордонного виробництва; оволодіння навичками самостійної роботи з елементами творчого пошуку, ініціативи; розвиток умінь узагальнювати та аналізувати теоретичні матеріали, працювати зі спеціальною літературою, довідковими виданнями тощо.

The information and methodological support of the discipline «Identification and methods of determining the falsification of goods» in this publication is represented by methodological recommendations for processing the material during independent work for applicants for higher education of full-time master's degree in specialty 076 «Business and Trade», which is aimed at consolidating the theoretical and practical knowledge gained by students in lectures and during practical classes on understanding the basic concepts, structure, norms and rules in the field of identification and falsification of goods in order to detect counterfeiting of domestic and foreign goods; mastering the skills of independent work with elements of creative search, initiative; development of skills to summarize and analyze theoretical materials, work with special literature, reference publications, etc.
Identification and methods of determining the falsification of goods : methodical instructions for practical and laboratory classes for full-time students of the second (master's) level of higher education in the specialty 076 «Entrepreneurship and Trade» [Electronic edition]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; TECHNOLOGY::Chemical engineering::Food technology; ідентифікація; харчові продукти; якість; показники якості; фальсифікація; методи фальсифікації товарів; identification; food products; quality; quality indicators; falsification; methods of falsification of goods