Мотивація праці працівників конкретної організації - Голощапова, Аліна Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність дослідження полягає в тому, що ефективна мотивація працівників є необхідним фактором для досягнення успіху та стабільного розвитку організації. Дослідження цієї теми дозволяє ідентифікувати проблеми та виявити ефективні методи та стратегії мотивації, які адаптовані до особливостей конкретної організації. Метою роботи є обґрунтування змісту теорії мотивації та аналіз факторів, які мають вплив на мотивацію працівників в конкретній організації. Об’єктом дослідження є процес формування системи мотивації праці на підприємстві ТОВ сільськогосподарське підприємство «Вікторія ВТ». Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти мотивації праці працівників ТОВ сільськогосподарське підприємство «Вікторія ВТ».
Керівник кваліфікаційної роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; теорія мотивації; ТОВ сільськогосподарське підприємство «Вікторія ВТ»; стимулювання персоналу; мотивація праці працівників; мотивація на підприємстві