Трансформація системи цивільно-військового співробітництва в Україні в умовах повномасштабної війни - Ященко, Олег Борисович; Yashchenko, Oleh Borysovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз трансформації системи цивільновійськового співробітництва в Україні в умовах повномасштабної війни та обґрунтування напрямів її подальшого удосконалення відповідно до сучасних безпекових потреб і стандартів НАТО.
Transformation of the civil-military cooperation system in Ukraine in the context of a full-scale war
Науковий керівник роботи: Гришина Наталія Михайлівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; цивільно-військове співробітництво; повномасштабна війна; трансформація системи співробітництва