Илья Михайлович Лифшиц : (из «Воспоминаний физика-теоретика») - Ульянов, Владимир Владимирович; Ульянов, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2007)
Присвячується 90-річчю від дня народження академіка Іллі Михайловича Ліфшиця – видатного вченого, фундатора кафедри теоретичної фізики Харківського національного університету імені В. H. Каразіна, глави широко відомої школи фізиків-теоретиків.
Ілля Михайлович Ліфшиць : (із «Спогадів фізика-теоретика»)
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Илья Михайлович Лифшиц (1916-1982); Ілля Михайлович Ліфшиць (1916-1982)