Біохімія (загальний курс) : практикум - Cєдова, Крістіна Володимирівна; Охріменко, Світлана Михайлівна; Князева, Марина Владиславовна; Sedova, Kristina; Okhrimenko, Svetlana; Knyazeva, Maryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Вказівки містять основні дані про структуру, властивості та шляхи обміну біомолекул, принципи методів досліджень біомолекул та метаболітів, а також пояснення до виконання лабораторних робіт, контрольні питання. Вказівки призначені для активізації самостійної підготовки студентів до занять, конкретизації знань, що отримуються при вивченні теоретичної частини загального курсу біохімії.

The instructions contain basic data on the structure, properties and pathways of metabolism of biomolecules, principles of methods for studying biomolecules and metabolites, explanations for laboratory work, control questions. The instructions are intended to activate the independent preparation of students for classes, to concretize the knowledge obtained during the study of the theoretical part of the general course of biochemistry.
Biochemistry (general course) : practicum
Навчальне видання
Keywords: NATURAL SCIENCES::Chemistry::Biochemistry; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; біохімія; біомолекули; метаболізм; лабораторні дослідження; biochemistry; biomolecules; metabolism; laboratory research