Аналітичне дослідження ринку праці в Україні - Гончаренко, Андрій (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті теоретико-методичні засади статистичного дослідження кон’юнктури ринку праці, проведено статистичне дослідження ринку праці в Україні та здійснено моделювання і прогнозування кон’юнктури національного ринку праці з використанням багатовимірних статистичних методів. Об’єктом дослідження є національний ринок праці в Україні. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та статистичний інструментарій аналізу ринку праці в Україні. Метою роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад аналітичного дослідження, статистичний аналіз та моделювання розвитку ринку праці в Україні.
Керівник: Корепанов Олексій Сергійович, доктор економічних наук, професор кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; ринок праці в Україні; показники кон’юнктури ринку праці; соціально-економічний розвиток регіонів України; динаміка розвитку ринку праці