Науково-виховні засади професійної освіти : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» [Електронний ресурс] - Штефан, Людмила Володимирівна; Ковальська, Вікторія Сергіївна; Рубан, Наталія Павлівна; Бачієва, Лариса Олександрівна; Shtefan, Liudmyla; Kovalska, Viktoriia; Ruban, Nataliia; Bachiieva, Larysa (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Науково-виховні засади професійної освіти» спрямовані на розвиток здатностей здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ініціювати, розробляти і реалізовувати комплексні виховні проєкти у сфері професійної освіти та дотичні до неї міждисциплінарні проєкти, лідерство під час їх реалізації. Видання рекомендовано здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (доктора філософії) всіх спеціальностей, а також може бути корисним науково-педагогічним працівникам.

Ethodical instructions for carrying out practical activities in the discipline «Scientific-scientific plantations of professional education» are aimed at the development of scientific knowledge of students of the third (educational-scientific) level of professional education Initiate, develop and implement complex top-line projects in the field of vocational education and related interdisciplinary projects, leadership during their implementation. This publication is recommended for students of the third (scientific-scientific) level of advanced education (Doctor of Philosophy) of all specialties, and also perhaps for background scientific-pedagogical practitioners.
Scientific-vikhovny plantations of professional education : methodological recommendations for practical classes for applicants for higher education of the third (educational and scientific) level of full-time and part-time forms of education in the specialty 015 «Vocational education (by specialization)» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Social anthropology/ethnography; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Sociology; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; професійна освіта; виховні засади; здобувачі освіти; виховні проєкти; лідерство; professional lighting; superior plantings; educational lighting; superior projects; leadership