Фрідьєва Надія Яківна, старший бібліотековед, вчений секретар і заст. директора ЦНБ з 1935 по 1947 р. серед співробітників ЦНБ : фото - (:unkn) unknown (Харків : Харківський державний університетімені О. М. Горького, 1979)
Фрідьєва Н. Я. - посередині (1979-12-10)
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; Центральна наукова бібліотека; Фрідьєва Надія Яківна (1894-1982)