Діалог-розпитування щодо системи травлення: навчально-методичні матеріали до заняття з української мови за професійним спрямуванням - Таможська, Ірина Володимирівна (Рига : Baltija Publishing, 2022)
Репрезентовано навчально-методичне забезпечення до заняття «Діалог-розпитування щодо системи травлення» з іноземної мови за професійним спрямуванням (української), що вивчають іноземні студенти спеціальності 222 «Медицина» (галузь знань: 22 «Охорона здоров’я»). Зміст заняття та авторська система вправ (підсистема 1, підсистема 2) сприяє успішному засвоєнню фахової термінології, удосконаленню й розвитку вмінь діалогічного мовлення та продукування монологічного висловлювання, спонукає іноземних студентів медичного факультету англомовної форми навчання до самостійного й логічного осмислення навчального матеріалу. Апробація описаної системи роботи підтвердила її ефективність.
Dialogue-questioning about the digestive system: teaching and methodological support for Ukrainian for Professional Purposes classes
The history of formation and modern development of pedagogy and psychology : Collective monograph.
Keywords: SOCIAL SCIENCES; MEDICINE; діалог-розпитування; система вправ; система травлення; українська мова за професійним спрямуванням; студенти-медики