Основи кадастру. Методичні рекомендації до практичних робіт - Бубир, Н.О.; Прядка, К.О. (ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2015)
Методичні рекомендації призначені для підготовки фахівців спеціальності «географія». Структурна складова методичних рекомендацій включає зміст програмного матеріалу за темами курсу, теоретичні матеріали та методичні рекомендації до практичних робіт, вказівки до виконання курсової роботи, перелік рекомендованої літератури.
Keywords: кадастр; грошова оцінка; індексно-кадастрова карта