Теория функций, функциональный анализ и их приложения. Вып. 58 - (:unkn) unknown (Харьков : Издательство «Основа» при Харькоском государственном университете, 1993)
Збірник містить статті з теорії цілих та субгармонічних функцій, теорії динамічних систем, багатовимірним функціональним рівнянням, геометрії банахових просторів, математичної фізики. Для викладачів, науковців, спеціалістів.
Теорія функцій, функціональний аналіз та їх застосування. Вип. 58
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; плюрисубгармоничекая функция в пространстве; плюрисубгармоничекая функция в подпространстве; многомерные функциональные уравнения в окрестности неособой точки; полином; уравнения параболического типа; физика полупроводников; сильне пределы безотражательных матриц Якоби; тотальные подпространства сопряженных банаховых пространств; кратная интерполяция в полуплоскости; аналитические функции конечного порядка; алгебра Ли; классы Харди; обобщенные гармонические функции в полупространстве; приближенная факторизация; пространство Ферше с ослабленной топологией; плюрисубгармонійна функція у просторі; плюрисубгармонійна функція в підпросторі; багатовимірні функціональні рівняння на околиці неособливої ​​точки; поліном; рівняння параболічного типу; фізика напівпровідників; сильніші межі безвідбивних матриць Якобі; тотальні підпростори сполучених банахових просторів; кратна інтерполяція у напівплощині; аналітичні функції кінцевого порядку; алгебра Лі; класи Харді; узагальнені гармонійні функції у напівпросторі; наближена факторизація; простір Ферше з ослабленою топологією