Презентації до курсу "Культура Греції і Риму" - Ярко, О.Ю. (My University, 2015)
Презентації містять ілюстративний матеріал до лекцій з курсу "Культура Греції і Риму" і знайомлять студентів з основними пам'ятками античної архітектури, скульптури, живопису і прикладного мистецтва
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Антична культура; мистецтво Стародавньої Греції; мистецтво Стародавнього Риму