Технології та інженерія в умовах сталого розвитку : методичні вказівки до проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» [Електронний ресурс] - Артюх, Світлана Миколаївна; Artiukh, Svitlana; Артюх, Анастасія Валентинівна; Artiukh, Anastasiia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Представлені методичні вказівки до практичних занять містять методику та порядок виконання здобувачами освіти практичних робіт з визначення основних завдань під час вивчення дисципліни «Технології та інженерія в умовах сталого розвитку». Призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 175 Інформаційно-вимірювальні технології.

The presented methodical instructions for practical classes contain the methodology and procedure for performing practical work by students to determine the main tasks in the study of the discipline ‘Technologies and Engineering in Sustainable Development’. It is intended for applicants for higher education of the second (master's) level of speciality 175 Information and measurement technologies.
Technologies and engineering in the context of sustainable development : methodological guidelines for conducting practical classes for students of the second (master's) level of higher education in specialty 175 "Information and measurement technologies" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати у локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: TECHNOLOGY::Industrial engineering and economy::Manufacturing engineering and work sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; ризик; небезпеки; потенційно небезпечні об’єкти; сталий розвиток; рамкова конвенція ООН; Кіотський протокол; індекси та індикатори сталого розвитку; risk; hazards; potentially hazardous objects; sustainable development; UN Framework Convention; Kyoto Protocol; indices and indicators of sustainable development