Аналіз результатів діяльності підприємства - Баранов, Даніїл Євгенович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дипломної роботи є проведення комплексного аналізу фінансових та нефінансових результатів діяльності компанії на прикладі Приватного Акціонерного Товариства (ПрАТ) «ВФ Україна». Виходячи з мети роботи, завданнями є: узагальнити інструменти оцінки ефективності аналізу діяльності компанії; виокремити основні фактори які впливають на результати діяльності компанії ; описати основні аспекти діяльності компанії ПрАТ "ВФ Україна"; виявити сильні і слабкі сторони діяльності організації; надати методи підвищення ефективності діяльності підприємства. Об’єктом дослідження є діяльність ПрАТ «ВФ Україна», що функціонує у сфері телекомунікацій та надання цифрових послуг. Предметом дослідження є фінансові та нефінансові показники результатів діяльності компанії, які відображають різні аспекти її роботи. Предметом дослідження є фінансові та нефінансові показники результатів діяльності компанії на прикладі ПрАТ «ВФ Україна», які відображають різні аспекти її роботи, включаючи економічну стабільність, ефективність використання ресурсів, задоволеність клієнтів, якість продукції та послуг, рівень інновацій та корпоративну соціальну відповідальність.
Analysis of the Results of the Enterprise
Керівник роботи: Розіт Тетяна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент, навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; фінансові результати діяльності компанії; financial results of the company; non-financial results of the company's activities; нефінансові результати діяльності компанії; аналіз діяльності компанії; analysis of the company's activities; конкурентоспроможність; competitiveness