Харківський університет. – 1958, 7 січня. – № 1 (915) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків, 1958)
Рік видання ХХІІ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Сосюра В.М.