Сімейне насильство на адресу дітей: наслідки для психічного здоров’я - Луценко, О.Л. (My University, 2018)
На сьогоднішній день опубліковано дуже багато наукової літератури (україномовної, російськомовної, англомовної тощо) щодо психічних наслідків сімейного насильства у дітей і розібратися в ній доволі складно – здається майже будь-які аспекти психіки та поведінки дитини можуть бути порушені. Тому ми поставили за мету окреслити певну логіку цих порушень, яка, на нашу думку, допоможе фахівцю краще орієнтуватися у проблемі та планувати діагностичну і психокорекційну роботу.
Keywords: психологія; сім'я; діти; насильство; наслідки