Семінарські та практичні заняття навчальної дісципліни «Корпоративне управління» - Кудінова, Марина Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
Семінарські та практичні заняття навчальної дисципліни «Корпоративне управління», галузь знань – 0306 – Менеджмент і адміністрування для спеціальності 8.03060104 - Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; корпоративне управління; практичні заняття; семінарські заняття