Управління витратами на підприємстві - Слинько, Єлизавета Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В організаційно-управлінському аспекті при реалізації бізнес-процесу важливе місце відводиться адмініструванню валовими витратами, бо від цього залежить реалізація принципу своєчасності задоволення потреб споживачів та відповідно фінансового супроводу господарювання й подальшої можливості задля розвитку бізнесу, виконання передбачених зобов’язань перед державою і наявними контрагентами. Метою випускної роботи є аналіз управління витратами бізнес-процесу компаній та розробка напрямків їх оптимізації. Предметом дослідження є удосконалення механізму управління та адміністрування витратами на ПрАТ «ХБФ». Об'єктом випускної роботи є процес формування системи управління витратами в організаціях.
Enterprise cost management
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; витрати підприємства; enterprise costs; менеджмент організацій; management of organizations; фінансовий менеджмент; financial management; оцінка фінансового стану; assessment of financial status