Хронічна серцева недостатність, її функціональний клас та зміни гемодинамічних показаників у пацієнтів в піврічному періоді після імплантації кардіостимуляторів - Коломицева, І.М.; Волков, Д.Є.; Лопин, Д.О.; Яблучанський, М.І. (My University, 2015)
Аналіз гемодинамічних показників у ФК ХСН до, в ранньому післяопераційному періоді і в піврічному періоді після імплантації ЕКС.
Keywords: хронічна серцева недостатність; гемодинамічні показники; електрокардіостимулятор